onsdag 28 september 2022

Polisen stoppade efterlyst man

Läs också
En efterlyst man greps i Fittja i helgen. Foto: arkivbild.

Polisen genomförde under lördagen den 9 april en kontroll av en person i Fittja centrum. Det visade sig att mannen var efterlyst och kunde därmed gripas. Mannen har inte dykt upp på de förhör han kallats till av polis i ett ärende där mannen misstänks för narkotikabrott. Brottet ska ha skett tidigare under året och mannen ska enligt misstankarna överlåtit narkotika. 

Nytt i Flempan har sökt Polisen för en uppdatering kring mannen och det misstänkta brottet. De meddelar att det just nu inte finns några nya uppgifter kring fallet. All ny information publiceras via Polisens nyhetsflöden. 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste nyheterna

Hög arbetslöshet i Botkyrka – kvinnor mer arbetslösa än män 

Arbetslösheten i Botkyrka har de senaste fem åren legat över riksnivån. Det är bland kvinnor som arbetslösheten är störst....

Läs också...

Close Bitnami banner
Bitnami