fredag 7 oktober 2022

Fittjabor efterfrågar lekparker och ett tryggare centrum

Läs också

Boende i Fittja har i dagarna lämnat önskemål om stadsdelens utveckling till kommunstyrelsen via kommunens projekt Botkyrkadialogen. Över 100 synpunkter har inkommit från deltagare i åldern 4 till 87 år, skriver Botkyrka Kommun på sin hemsida. Det finns en stor efterfrågan på lekparker i stadsdelen. Flera har önskat sig en upprustning av de befintliga parkerna och även en stadsdel som känns tryggare. Ett centrum i mer inbjudande miljö är också något som deltagarna efterfrågat.

Botkyrkadialogen är en möjlighet för medborgare att lämna synpunkter på sin stadsdel och kommer regelbundet flytta fokus mellan olika stadsdelar inom Botkyrka kommun. Från den 11 april kan boende i Tullinge besöka dialog.botkyrka.se och lämna sina synpunkter.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste nyheterna

Hög arbetslöshet i Botkyrka – kvinnor mer arbetslösa än män 

Arbetslösheten i Botkyrka har de senaste fem åren legat över riksnivån. Det är bland kvinnor som arbetslösheten är störst....

Läs också...

Close Bitnami banner
Bitnami