lördag 1 oktober 2022

Botkyrka kommun söker god man eller förvaltare

Läs också

Nu går Botkyrka kommun ut med att de söker personer som vill bli god man eller förvaltare i Botkyrka, Haninge, Huddinge, Nynäshamn, Salem och Tyresö. I första hand söks personer med olika språkkunskaper enligt kommunens hemsida.

Arbetet går ut på att stötta personer som exempelvis har olika sjukdomar, skulder eller missbruk och hjälpa dem i vardagen. En god man eller förvaltare fungerar som ett stöd i vardagen och finns där för att skapa trygghet och stabilitet. Överförmyndarnämnden i Södertörn fattar beslut om vilka som ifråga kommer bli god man.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste nyheterna

Hög arbetslöshet i Botkyrka – kvinnor mer arbetslösa än män 

Arbetslösheten i Botkyrka har de senaste fem åren legat över riksnivån. Det är bland kvinnor som arbetslösheten är störst....

Läs också...

Close Bitnami banner
Bitnami