fredag 7 oktober 2022

Polishus i Flemingsberg får klartecken från kommunen

Läs också

Huddinge kommun har den 9 mars godkänt polismyndighetens avsiktsförklaring för ett nytt polishus i Flemingsberg. Polishuset är tänkt att vara en basstation som ska bidra till att stärka och utveckla polisens verksamhet i Huddinge kommun. Kommunstyrelsen för Huddinge kommun har ställt sig positiv till förslaget och har nu gett klartecken åt polisen. Kommunstyrelsen motiverar polishuset med att det stämmer överens med deras planer och mål för utvecklingen av Flemingsberg. Polishuset är tänkt att placeras på kommunägd mark i Visättra och beräknas täcka runt 40 000 – 60 000 kvadratmeter. Byggnaden planeras vara färdigbyggd 2026–2027.

Bilden visar var i Flemingsberg polishuset ska byggas.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste nyheterna

Hög arbetslöshet i Botkyrka – kvinnor mer arbetslösa än män 

Arbetslösheten i Botkyrka har de senaste fem åren legat över riksnivån. Det är bland kvinnor som arbetslösheten är störst....

Läs också...

Close Bitnami banner
Bitnami