onsdag 28 september 2022

Nomineringarna har öppnats till idrotts- och fritidspriset

Läs också
Nomineringen har öppnats för idrotts- och fritidspriset.

Nu är det dags för årets nominering av de huddingebor inom fritid, idrott och kultur som borde uppmärksammas lite extra mycket för sitt jobb under året. Fram till den 16 april kan den som vill vara med och påverka resultatet. Prissumman är 20 000 kronor per pris, och utöver kategorierna som nämndes tidigare, finns även “stipendiet för unga talanger”. Det innebär att en ung framgångsrik person inom kultur- och idrottslivet i åldern 7-20 år kan belönas för sin talang eller för sitt bidrag till kommunen. 

Finns det en tränare som gör allt för sin förening eller någon som hjälper dagens ungdomar? Huddinge kommun vill belöna de människor som har en positiv inverkan hos kommunen, och det är Huddingeborna som får bestämma vem det är som tar hem priset. Röstningen görs på Huddinge kommuns egna hemsida.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste nyheterna

Hög arbetslöshet i Botkyrka – kvinnor mer arbetslösa än män 

Arbetslösheten i Botkyrka har de senaste fem åren legat över riksnivån. Det är bland kvinnor som arbetslösheten är störst....

Läs också...

Close Bitnami banner
Bitnami