onsdag 28 september 2022

Ministerbesök på Södertörns högskola

Läs också

Utbildningsministern Anna Ekström besökte under torsdagen den 31/3 Södertörns högskola för att diskutera hållbarhet och framtidens arbeten. Ministern blev bjuden på en rundvandring bland olika verksamheter på högskolan. Hon fick se flera presentationer av lärare, studenter och forskare. Föreläsare från Masterprogrammet “Leadership for Sustainable development” och Institutionen för naturvetenskap, miljö och teknik presenterade sina projekt och forskning för ministern. Diskussionerna som uppstod beskrivs på Södertörns högskolas hemsida som både givande och viktigt, samt att återkopplingen var mycket positiv. 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste nyheterna

Hög arbetslöshet i Botkyrka – kvinnor mer arbetslösa än män 

Arbetslösheten i Botkyrka har de senaste fem åren legat över riksnivån. Det är bland kvinnor som arbetslösheten är störst....

Läs också...

Close Bitnami banner
Bitnami