fredag 30 september 2022

Årets Saco-mässa blir digital

Läs också

Sacos studievalsmässa brukar locka mängder med studenter till Stockholmsmässan i Älvsjö varje år. Men i år blir mässan digital och kan besökas via en dator med internetuppkoppling den 1-3 december. För att skapa en mässkänsla har Saco-mässan skapat en digital mässhall där du rör dig i en 3D-miljö bland andra digitala deltagare. I miljön kan du besöka mässhallens olika montrar och delta i olika live-aktiviteter så som webbinarier, liveprogram och gruppdiskussioner. Du kan också ställa frågor till utställare och studievägledare på plats.  

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste nyheterna

Hög arbetslöshet i Botkyrka – kvinnor mer arbetslösa än män 

Arbetslösheten i Botkyrka har de senaste fem åren legat över riksnivån. Det är bland kvinnor som arbetslösheten är störst....

Läs också...

Close Bitnami banner
Bitnami