torsdag 6 oktober 2022

Årets nyföretagare utsedd

Läs också
Bild: Karin von Scheele Pettersson

JOBB & PENGAR. Nyföretagarcentrums främsta uppgift är rådgivning till personer som vill starta eget. I dagarna delade de ut utmärkelsen för Årets nyföretagare 2021. Prisutdelning hölls på Nyföretagarcentrums kontor.

Pia Hedenblad på Hedenblads Trädgård & Design AB blev Årets nyföretagare i Botkyrka. Ett större fokus på hemmamiljön och rekommendationer från tidigare kunder har fått företaget att växa under pandemin.

Fredrik Bauer på Svensk Mötesutveckling AB utsågs till Årets nyföretagare i Huddinge. Företaget erbjuder tjänster för att skapa effektiva möten med nya digitala verktyg. Ändrade mötesvanor under pandemin har bidragit till framgången.

Vinnarna fick diplom, blommor och ett presentkort på 5000 kronor från Visma. De har även möjlighet att delta i den nationella tävlingen Årets nyföretagare i Sverige, säger Anna Rogers, verksamhetsansvarig på Nyföretagarcentrum Botkyrka-Huddinge.

Text: Karin von Scheele Pettersson

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste nyheterna

Hög arbetslöshet i Botkyrka – kvinnor mer arbetslösa än män 

Arbetslösheten i Botkyrka har de senaste fem åren legat över riksnivån. Det är bland kvinnor som arbetslösheten är störst....

Läs också...

Close Bitnami banner
Bitnami