fredag 30 september 2022

Teatergruppen Sláva tolkar Euripides Trojanskorna

Läs också

KULTUR. Den tredje december har föreställningen Trojanskorna premiär på Tonsalen i Huddinge. I regi av Anna Azcárate framför Teatergruppen Sláva det klassiska dramat. Efter ett nio år långt krig har grekerna erövrat Troja och staden har bränts ner till aska. Så börjar den 2500 år gamla historien. I berättelsen är det kvinnorna som tar plats och får en röst. Föreställningen beskrivs som en berättelse om kriget och våldet, där relationerna mellan människorna står i fokus. Teatergruppen framför nyskriven musik av Kefas Berlin. Pjäsen visas under totalt fyra kvällar i december. Biljetterna till premiären är slutsålda, men det finns biljetter kvar till de andra tre föreställningarna. 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste nyheterna

Hög arbetslöshet i Botkyrka – kvinnor mer arbetslösa än män 

Arbetslösheten i Botkyrka har de senaste fem åren legat över riksnivån. Det är bland kvinnor som arbetslösheten är störst....

Läs också...

Close Bitnami banner
Bitnami