torsdag 6 oktober 2022

Nu öppnar Visättras bandybana för allmänheten

Läs också
Foto: Per Lindman

SPORT. I helgen kunde bandybanan på Visättra IP öppnas för allmänheten tack vare de senaste dagarnas kalla väder med flera minusgrader. Det innebär att det är gratis att åka skridskor på utomhusbanan under utvalda tider när bandybanan är öppen för allmänheten. Tiderna som gäller är tisdagar mellan 20.00–22.00 samt på helgerna mellan 11.00–12.30 och från 17.00. Är man istället ute efter gratis skridskoåkning inomhus är bland annat ishallarna Stortorpshallen, Segeltorpshallen och Visättrahallen öppna för allmänheten under särskilda tider. Hela schemat finns på Huddinge kommuns hemsida.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste nyheterna

Hög arbetslöshet i Botkyrka – kvinnor mer arbetslösa än män 

Arbetslösheten i Botkyrka har de senaste fem åren legat över riksnivån. Det är bland kvinnor som arbetslösheten är störst....

Läs också...

Close Bitnami banner
Bitnami