torsdag 6 oktober 2022

Medaljregn för Huddinges gymnaster

Läs också
Medalj för samtliga Huddingelag under helgens tävling i truppgymnastik. Foto: Arne Bivrin

SPORT. Det serverades både kaffe och lussebullar på årets adventscup i gymnastik där samtliga Huddingelag slutade med medalj. Cupen tog plats på hemmaplan i Storängshallen och de deltagande lagen kom från hela Sverige. Mia Celinskis som arbetar i Huddinge Gymnastikförening är nöjd med helgens tävling. 

– Det var roligt att se så många gymnaster igen efter alla inställda tävlingar under corona, säger hon. 

Tävlingens grenar var tumbling, hopp och fristående och cupen var uppdelad i olika klasser beroende på svårighetsgrad. Huddinge fanns representerade i tre av de fyra klasserna. I klass 3 kammade Huddinges två lag hem guld i både tumbling och fristående. Klass 4 slutade med storvinst när Huddingelaget vann den totala poängen för alla tre grenar medan klass 5 fick nöja sig med brons i tumbling och hopp.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste nyheterna

Hög arbetslöshet i Botkyrka – kvinnor mer arbetslösa än män 

Arbetslösheten i Botkyrka har de senaste fem åren legat över riksnivån. Det är bland kvinnor som arbetslösheten är störst....

Läs också...

Close Bitnami banner
Bitnami