lördag 23 september 2023

Dagens fråga: Tycker du att det saknas något i Botkyrka kommun?

Läs också

Amelia Monasterio:

– Jag vet inte om det saknas något mer, en butik kanske? Det går ju att handla allt på internet. Jag har bott här länge och är van med utbudet. Jag är nöjd.


Bryan Benavides:

– Jag skulle nog vilja ha lite mer utbud av gym. Botkyrka har bara Activate och Tumba träningscenter typ. Jag skulle vilja att de öppnar ett Nordic Wellness gym här.


Gabriel Mbayo:

– Jag tycker att Botkyrka har ett bra utbud av butiker men de hade gärna kunnat fixa fler livsmedelsbutiker. Jag saknar när de hade ett H&M här i Tumba centrum. De lades ner i samband med pandemin 2020. En annan sak jag också saknar i kommunen är faktiskt tandläkare. De har ingen tandläkare i närheten av där jag bor, det är lite trist.


Michael Baluti:

– Jag tycker att Botkyrka har ett bra utbud av det mesta. Men en sak som jag har tänkt på är att de behöver förbättra underhållsarbetet i kommunen. Jag skulle bara vilja att de städar mer och håller det renare.


Berit Larsson:

– Det enda jag kan tänka på är att bankerna som jag använder mig av har flyttat. Det kommer inte finnas någon bank här i Tumba och det är skandal. Min närmaste bank kommer att vara i Huddinge. Det finns en bank i Tullinge, men den använder inte jag.

Senaste nyheterna

Nytt i Flempan tar paus – tillbaka i höst!

Den kurs i journalistik på Södertörns högskola där Nytt i Flempan ingår är över för denna gång. Välkommen att...

Läs också...

Close Bitnami banner
Bitnami