lördag 1 oktober 2022

Michelinkocken satsar på pizza i förorten

Läs också
Jonas Lagerström
Jonas Lagerström på restaurang Etoile i Vasastan, Stockholm. Foto: Viktoria Wester

Hallå där, Jonas Lagerström! Du är aktuell med ett nytt pizzakoncept som ska etableras runt om i Stockholm. 

Kan du berätta mer?

– Stella Pizza heter restaurangen och vi öppnade den första i Sundbyberg första januari i år. Det är en pizzeria där vi hämtat inspiration från de pizzaställen man har växt upp med i exempelvis förorten. Vi arbetar mycket med hållbarhet och bra produkter. Vårt koncept bygger även på att det ska vara en prisklass som är tillgänglig för alla där barn äter gratis. 

Tanken är även att det ska ske etablering i Huddinge, varför?

– Vi har inte hittat en lokal i centrala Huddinge än men vi har en på gång i Stuvsta. Vi vill gärna nå ut till de olika förorterna där det bor mycket folk och vara en tillgång. Inne i stan blir det troligtvis mer konkurrens och konceptet kanske inte alltid går hem på samma sätt. Huddinge är en stor kommun där det bor mycket folk, människor har blandad ekonomi och det finns skilda åldrar. Därför tror vi verkligen att det är ett koncept som kan gynna Huddinge. En stor del av konceptet bygger även på utkörning där människor ska kunna få pizzorna levererade till dörren. 

Vad är framtidsvisionen för Stella Pizza? 

– Ambitionen är att bli marknadsledande. Målet är att öppna hundra ställen inom tre år.

 Jonas Lagerström
Ålder: 33 år
Ort – Huddinge
Aktuell med – Pizzakoncept i Stockholm

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste nyheterna

Hög arbetslöshet i Botkyrka – kvinnor mer arbetslösa än män 

Arbetslösheten i Botkyrka har de senaste fem åren legat över riksnivån. Det är bland kvinnor som arbetslösheten är störst....

Läs också...

Close Bitnami banner
Bitnami