fredag 7 oktober 2022

Sandsopning i Huddinge

Läs också
Sandsopning pågår i Huddinge
Sandsopning pågår i Huddinge. Foto: Cecilia Bauersfeld

Sandsopning pågår just nu i Huddinge mellan 06:00-22:00. Kommunen prioriterar sandsopningen av gång- och cykelvägar i centrumområden samt bostadsområden. Huddinge kommun ansvarar för mycket av sandsopningen men större vägar som Huddingevägen, Nynäsvägen och Glömstavägen sköter Trafikverket. Ett flertal vägar har parkeringsförbud tiden det ska sopas och då sätts informationsskyltar upp. Huddinge kommun ber även bilägare att vara extra uppmärksamma med var de parkerar eftersom en felparkerad bil kan försena sopningen. Under vintersäsongen har kommunen använt omkring 8 000 ton sand och de räknar med att vara klara senast vecka 20.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste nyheterna

Hög arbetslöshet i Botkyrka – kvinnor mer arbetslösa än män 

Arbetslösheten i Botkyrka har de senaste fem åren legat över riksnivån. Det är bland kvinnor som arbetslösheten är störst....

Läs också...

Close Bitnami banner
Bitnami