fredag 7 oktober 2022

Anmälan till mentorprogram för unga förlängs

Läs också
Anmälan till mentorprogrammet är öppen för anmälan.

Mitt Livs Val är en organisation som har till mål att inspirera och motivera nyanlända ungdomar till att fortsätta sina studier efter gymnasiet och bredda mångfalden inom högutbildade yrken. Programmen riktar sig till studerande ungdomar som söker vägledning men också studenter på universitet som vill bli mentorer för nyanlända ungdomar. Det studiemotiverande programmet pågår under fyra träffar där gymnasieungdomar och högskolestudenter möts i grupp. Det lite längre mentorprogrammet pågår under en termin där en nyanländ ungdom får en student som mentor och förebild i sina studier. Anmälan förlängs nu fram tills 17 april och är öppen för alla som vill söka.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste nyheterna

Hög arbetslöshet i Botkyrka – kvinnor mer arbetslösa än män 

Arbetslösheten i Botkyrka har de senaste fem åren legat över riksnivån. Det är bland kvinnor som arbetslösheten är störst....

Läs också...

Close Bitnami banner
Bitnami