torsdag 6 oktober 2022

Botkyrkas bibliotek erbjuder gratis workshop

Läs också
Bibliotek
Foto: Susanne Hultman

Subtopia är en produktionsplats för konstnärliga, kreativa och sociala näringar i Botkyrka kommun. Under april och maj arrangerar produktionshuset tillsammans med Botkyrkas bibliotek gratis föreläsningar och workshops på bibliotek i Botkyrka. Där kan deltagarna få hjälp att utveckla och diskutera sina företagsidéer och erbjudas coaching, föreläsningar, rådgivning, ett nätverk med andra personer och tillgång till kontor. Föreläsningen och workshopen leds av Subtopias kulturinkubatorchef Martin Q Larsson och riktar sig till alla som vill starta ett företag inom kulturell och social verksamhet.

Tid och plats finns på Subtopias hemsida.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste nyheterna

Hög arbetslöshet i Botkyrka – kvinnor mer arbetslösa än män 

Arbetslösheten i Botkyrka har de senaste fem åren legat över riksnivån. Det är bland kvinnor som arbetslösheten är störst....

Läs också...

Close Bitnami banner
Bitnami