fredag 30 september 2022

Högskolans avgiftsfria parkering upphör

Läs också

Från och med den 1 april upphör den avgiftsfria parkeringen på Campusområdet. Tidigare har det räckt med ett parkeringstillstånd som hämtats ut gratis i Infocenter vid uppvisande av SH-kort. Nu måste bilburna studenter betala för tiden de parkerar. Det finns tre alternativ – 10 kronor per timme, 65 kronor per dag eller 500 kronor per månad – och betalningen görs via parkeringsautomat eller appen Parkopedia . Viktigt att tänka på är att ett giltigt parkeringstillstånd fortfarande måste finnas synligt i bilen.

       – Jag kommer fortsätta ta bilen till skolan för att det är bekvämt men om jag har heldagar under flera veckor kanske jag tänker om och åker kommunalt, säger Narmin Naz, student på Södertörn högskola.

Parkeringskylt. Foto: Isabella Segerlund

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste nyheterna

Hög arbetslöshet i Botkyrka – kvinnor mer arbetslösa än män 

Arbetslösheten i Botkyrka har de senaste fem åren legat över riksnivån. Det är bland kvinnor som arbetslösheten är störst....

Läs också...

Close Bitnami banner
Bitnami