fredag 30 september 2022

Viktiga datum för högskola och universitet

Läs också
Johanna Stenlund
Person besöker antagning.se Bild: Johanna Stenlund

Den 19 april är sista dagen att anmäla sig och ändra sin prioriteringslista till universitet och högskola inför höstterminen 2022. Dessutom är den 3 maj sista dagen att betala anmälningsavgiften eller styrka att du inte är betalningsskyldig. Detta gäller främst för dig som är medborgare i ett annat nordiskt land. Fler viktiga datum går att hitta på antagning.se där även ansökan sker. Enligt Universitets- och högskolerådet har antalet antagna ökat för 15 olika universitet och högskolor. Det gäller inte minst för Karolinska Institutet som ökat med 55,1% och Södertörns högskola som ökat med 1,5% sedan 2021. 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste nyheterna

Hög arbetslöshet i Botkyrka – kvinnor mer arbetslösa än män 

Arbetslösheten i Botkyrka har de senaste fem åren legat över riksnivån. Det är bland kvinnor som arbetslösheten är störst....

Läs också...

Close Bitnami banner
Bitnami