torsdag 6 oktober 2022

Utredning om mordet vid sjön Magelungen klar

Läs också

En misstänkt gärningsman i 40 års åldern har åtalats för mord vid Södertörns tingsrätt. Åtalet gäller händelsen då en kvinna i 30-årsåldern hittades avliden mellan den 21 och 22 Juni 2021 i närheten av sjön Magelungen i Huddinge kommun. Enligt DN:s uppgifter har den misstänkte och offret varit bekanta och stämt träff under den aktuella kvällen. Huvudförhandlingen beräknas pågå under tre dagar med start den 11 april 2022. Enligt Södertörns tingsrätt kommer ytterligare uppdateringar kring ny information i ärendet ges i ett senare pressmeddelande.  

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste nyheterna

Hög arbetslöshet i Botkyrka – kvinnor mer arbetslösa än män 

Arbetslösheten i Botkyrka har de senaste fem åren legat över riksnivån. Det är bland kvinnor som arbetslösheten är störst....

Läs också...

Close Bitnami banner
Bitnami