lördag 1 oktober 2022

Snart säsongspremiär för Huddinge IF:s Damer och herrar

Läs också
Snart premiär! FOTO: Jim Smith Rehnström.

Huddinge IF förbereder sig för 2022 års fotbollssäsong. Herrlaget spelar i division 2 Södra och har premiär nu på söndag borta mot IFK Eskilstuna. Försäsongen har varit bra och herrarna ser ut att gå till slutspel i Stockholm cup efter bland annat en 3-2-seger mot FC Stockholm Internazionale förra söndagen. Damernas säsong i division 3B börjar först den 23 april hemma mot Stureby SK. Laget har under försäsongen deltagit i Victoria Cup, där det hittills blivit en seger (6-0 mot Västerhaninge) och en förlust (2-13 mot allsvenska Hammarby). På söndag är det träningsmatch mot Knivsta IK hemma på Brantbrinks IP.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste nyheterna

Hög arbetslöshet i Botkyrka – kvinnor mer arbetslösa än män 

Arbetslösheten i Botkyrka har de senaste fem åren legat över riksnivån. Det är bland kvinnor som arbetslösheten är störst....

Läs också...

Close Bitnami banner
Bitnami