måndag 26 september 2022

Snart kan ny simhall bli verklighet

Läs också

Fritidsnämnden i Huddinge beslutade i förra veckan att gå vidare med förslaget att bygga en ny simhall vid Kvarnbergsplan i Huddinge. Sedan den nuvarande simhallen byggdes på 1970-talet har Huddinges befolkning nästan fördubblats. I planeringsarbetet har Fritidsnämnden utgått från prognoser för hur befolkningsutvecklingen ser ut fram till år 2050. Enligt tidplanen ska den nya simhallen stå färdig år 2028, skriver kommunen i ett pressmeddelande. Kostnaden beräknas uppgå till en halv miljard kronor och det finns ännu klar finansiering för bygget. Kommunstyrelsen kommer att behandla frågan den 6 april. 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste nyheterna

Hög arbetslöshet i Botkyrka – kvinnor mer arbetslösa än män 

Arbetslösheten i Botkyrka har de senaste fem åren legat över riksnivån. Det är bland kvinnor som arbetslösheten är störst....

Läs också...

Close Bitnami banner
Bitnami