fredag 7 oktober 2022

Poesikväll på Fittja bibliotek

Läs också

Den 1 april kommer Stockholmsbaserade författaren Nicole Charro läsa poesi ur sin debut, diktsamlingen Ingenkvinnasland. Uppläsningen och samtal med författaren äger rum på Fittja bibliotek mellan 16 och 17. Releasefesten fortsätter sedan på Mångkulturellt Centrum i Fittja från klockan 17. Ingenkvinnasland är en autobiografisk diktsamling som behandlar ämnena förorten, rasism, familj, sexism, religion och kärlek. Evenemanget på Fittja bibliotek är kostnadsfritt men på Mångkulturellt Centrum gäller gästlista. 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste nyheterna

Hög arbetslöshet i Botkyrka – kvinnor mer arbetslösa än män 

Arbetslösheten i Botkyrka har de senaste fem åren legat över riksnivån. Det är bland kvinnor som arbetslösheten är störst....

Läs också...

Close Bitnami banner
Bitnami