lördag 1 oktober 2022

Mer pengar till skolan nästa år

Läs också

JOBB & PENGAR. Både grundskolor och förskolor i Huddinge kommun förväntas få högre belopp per barn 2022. I grundskolan kan den så kallade elevpengen komma att höjas med 2 procent. Barnpengen, alltså belopp per barn i förskolan, kan komma att höjas med 4,5 procent.  Anledningen är att man har sett över hur man kan effektivisera skolverksamheten och bland annat dragit ner på antalet chefer. Det framgår av verksamhetsplanerna för grundskolan och förskolan som ska röstas igenom i grundskole- respektive förskolenämnden i början av december. Om planerna antas innebär det att pengarna kommer kunna börja användas i skolor och förskolor i kommunen direkt.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen skriv din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Senaste nyheterna

Hög arbetslöshet i Botkyrka – kvinnor mer arbetslösa än män 

Arbetslösheten i Botkyrka har de senaste fem åren legat över riksnivån. Det är bland kvinnor som arbetslösheten är störst....

Läs också...

Close Bitnami banner
Bitnami